Direktlänk till inlägg 3 december 2008

3:e

Av Misfit - 3 december 2008 21:21

Totalt jävla mörker är vad hela december handlar om. Inte nog med att man mår som sämst på hela året då utan man ska bli påmind om detta helvete redan i oktober/november när reklamen börjar smyga sig på i både skyltfönster, affärer, tv, radio och på nätet.

För mig har december sedan barnsben alltid varit en enda lång, plågsam väntan på dagen då man ska få magsår, stryk av sin packade farsa, presenter man inte vill ha från personer man absolut inte vill ha i sin släkt och tvingats äta mat som man "kan" äta året runt men gör det enligt vissa människor bara på jul för att det är tradition. Fyfan vad jag hatar det ordet!

När jag lärde mig slå tillbaka så blev det ju lugnare och sedan jag flyttade hemifrån så har jag alltid firat julen med nån brud eller i ensamhet med en flaska whiskey. Vafan är det att fira egentligen?

Den som säger att "det är så mysigt med jul" förtjänar inget annat än en "krossat-glas-prydd" tegelsten i ansiktet...och VEM hade passat bättre att utdela den än Chuck Billy?

3:e December...

Låtvalet är från plattan The Gathering som kom 1999:

Testament - 3 Days in Darkness

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Misfit - 14 december 2008 17:58

Har tänkt hårt och länge men har inte kommit på en enda låt eller grupp som innehåller siffran 14. Därför har jag fiffigt nog såhär på misärbakfyllan kommit på att jag kan ta den låten som jag förlorade oskulden till som 14-åring... Kasst så in i h...

Av Misfit - 13 december 2008 00:00

Eftersom jag hade en jävligt hektisk dag igår (skriver detta den 14:e) så hann jag inte med att skriva ett inlägg. Men det kommer nu istället. Glen Danzig är speciell på många sätt. Han är inte bara ett rövhål mot vissa journalister, han innehar oxå...

Av Misfit - 12 december 2008 18:52

Fick reda på att Dolving lämnat The Haunted och att en ny snube som heter Marco Aro skulle ta över. Ok, tänkte jag och började forska lite i hans tidigare band. Detta var -98 -99 nån gång, på den tiden inte varenda jävel hade internet i varje uttag i...

Av Misfit - 11 december 2008 21:29

Denna gruppen var det första jag fastnade för inom den annars för mig outforskade grenen kallad "Suicidal Black metal". Ett annat tips för er som gillar detta är ju svenska Abruptum som jag lyssnade en hel del på i samma veva. Jag upptäckte dom geno...

Av Misfit - 10 december 2008 18:24

Jag har och har alltid haft väldigt blandade känslor för detta bandet. Ett band som jag lyssnat minst på av "dom fyra stora" inom hårdrocken under 70-talet. Har alltid tyckt att dom har haft för ojämt material. Det som väl är bra är ju skitbra, men d...

Presentation

Omröstning

Vems bortgång stör du dig mest på?
 Bon Scott
 Chuck Schuldiner
 Dimebag Darrel
 Randy Rhoads
 Mieszko Talarczyk
 Pelle Dead
 Euronymous
 Wendy Williams
 Cliff Burton
 Eric Carr
 John Bonham
 Quorthon
 Jesse Pintado
 Christer Pettersson
 ALLA!
 Jag är dum i huvet o vet inte vilka dessa personer är

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ My Kind Belong Nowhere med Blogkeen
Följ My Kind Belong Nowhere med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se